Соопштенија

 
01.11.2022

ИНФОРМАЦИЈА ЗА ЗАКОНОТ ЗА ПЛАТЕЖНИ УСЛУГИ И ПЛАТНИ СИСТЕМИ

Известување за клиенти со кои Банката има склучено Догoвори за отварање и водење на девизна /денарска трансакциска сметка

Соопштенија

Повеќе
 
02.09.2022

Стопанска банка а.д. Битола спонзор на реномираниот филмски фестивал ,, Браќа Манаки''

Со гордост може да изјавиме дека Стопанска банка а.д. Битола оваа година беше спонзор на 43тото издание на Фестивалот ,,Браќа Манаки''.

Соопштенија

Повеќе
 
29.04.2022

Стопанска банка а.д. Битола дел од ГОЛЕМА НАГРАДНА ИГРА!

Стопанска банка а.д. Битола е дел од голема наградна игра ,,Пелистерка - Ваша здрава одлука'' во организација на компанијата Пелистерка.

Соопштенија

Повеќе
 
30.03.2022

БЛАГОДАРНИЦА ЗА СТОПАНСКА БАНКА А.Д. БИТОЛА ЗА ПОДДРШКА НА ССРИ-Битола и на нашата Европска шампионка Оливера Наковска Бикова

Во текот на минатата година Стопанска банка а.д. Битола донираше средства на Сојузот за Спорт и Рекреација на инвалиди(ССРИ)- Битола.

Соопштенија

Повеќе
 
23.02.2022

Соопштение на Народната банка на РСМ во врска со вчерашниот обид за хакерски напад на веб страниците на домашните банки и Народна банка

Почитувани клиенти, Го проследуваме официјалното соопштение на Народната банка на РСМ во врска со вчерашниот обид за хакерски напад на веб страниците на домашните банки и Народна банка. Ефикасноста на сигурносните системи со кои управуваат банките и Народната банка успешно го спречија обидот за хакерски напад и истиот нема никакви негативни импликации во било кој аспект од работењето на банките.

Новости

Повеќе