Општествена одговорност

 
08.08.2016

СТОПАНСКА БАНКА АД БИТОЛА СО ДОНАЦИЈА ЗА ПОПЛАВЕНИТЕ РЕГИОНИ

Поплавите кои во изминатиот период ја зафатија Република Македонија, предизвикаа бројни штети на земјоделските посеви, патиштата и домовите на луѓето. Во овие тешки моменти за жителите на поплавените места, Стопанска банка а.д. Битола донираше во општините Новаци и Могила.

Општествена одговорност

Повеќе
 
08.08.2016

СТОПАНСКА БАНКА А.Д. БИТОЛА ОПШТЕСТВЕНО ОДГОВОРНА КОМПАНИЈА

Согласно основната мисија во поглед на максимизирање на вредностите како и заложбите на Стопанска банка а.д Битола, да биде компанија која се грижи за општествената одговорност и оваа година, ја продолжува својата долгогодишна традиција насочена кон хуманитарни цели.

Општествена одговорност

Повеќе
 
08.08.2016

17000 ВЕРНИЦИ НА ПРОСЛАВАТА ВО НОВАЦИ

Оваа година честа да го има кумството и беше укажана на Стопанска банка а.д Битола која заедно со Општината Новаци и манастирскиот одбор се покажаа во одлично светло како одлични домакини и организатори на свеченостите, кој се одвиваа два дена.

Општествена одговорност

Повеќе
 
08.08.2016

ФЕСТИВАЛ НА ДЕТСКИ МУЗИЧКИ ПЕСНИ ТРА-ЛА-ЛА СО НАГРАДА ОД СТОПАНСКА БАНКА А. Д БИТОЛА

Стопанска Банка а.д Битола, е долгогодишен покровител на оваа манифестација која оваа година беше една од најголемите детски настани во Европа и пошироко.

Општествена одговорност

Повеќе