Општествена одговорност

 
08.08.2016

СКОПСКИ МАРАТОН 2016

Од оваа година со задоволство објавуваме дека Стопанска Банка а.д. Битола стана партнер на Скопскиот маратон. Целтта на Банката е преку поддршката на Скопскиот маратон сите заедно да го јакнеме градскиот дух, градската енергија и да ја шириме пораката за здрав живот и општествена хармонија.

Општествена одговорност

Повеќе
 
08.08.2016

СКОПСКИОТ МАРАТОН - ЖЕНСКА ТРКА

Од оваа година со задоволство објавуваме дека и Стопанска Банка а.д. Битола стана еден од поддржувачите на Скопскиот маратон.

Општествена одговорност

Повеќе
 
08.08.2016

ДОДЕЛУВАЊЕ НА НАГРАДАТА ДОПИСНИК НА ГОДИНАТА “МЕНДЕ ПЕТКОВСКИ"

Оваа година Стопанска Банка а.д. Битола ББТ е генерален спонзор на традиционалното, 11. по ред, доделување на наградата Дописник на годината “Менде Петковски“, во организација на редакцијата Дневник.

Општествена одговорност

Повеќе
 
08.08.2016

СТОПАНСКА БАНКА А.Д. БИТОЛА ПОДЕЛИ НОВОГОДИШНИ ПАКЕТЧИЊА ЗА ДЕЦА ВО БИТОЛА

По повод претстојните новогодишни и божиќни празници, членовите на Управниот Одбор, г-ѓа Балтовска и г-ѓа Несторовска во име на Стопанска Банка а.д.Битола, денеска им подарија новогодишни пакетчиња на децата во О.У Ѓорги Сугарев и во Здружението за развој на ромската заедница Сумнал, во Битола.

Општествена одговорност

Повеќе
 
08.08.2016

ПОДДРШКА НА ЗДРУЖЕНИЕТО „ВО МОЈОТ СВЕТ"

Стопанска Банка а.д. Битола донесе одлука и оваа година, финансиски да го поддржи Здружението на граѓани за третман на лица со Аутизам, АДХД и Аспергеров синдром- Во мојот свет.

Општествена одговорност

Повеќе