Новости

 
25.02.2019

Заврши промотивната акција на Стопанска банка а.д Битола ,,ЧИСТ ВОЗДУХ ВО ВАШИОТ ДОМ"

Промотивната акција на Стопанска банка а.д. Битола во која за секој орочен депозит во вредност од најмалку 10 илјади евра, на минимум 12 месеци клиентите добиваа прочистувач за воздух заврши и клиентите ги добија прочистувачите кои им следуваа.

Новости

Повеќе
 
20.02.2019

Акционерско собрание 13.3.2019

Врз основа на член 48 и 49 од Статутот на Стопанска банка а.д. Битола НО бр. 02-19026/1/II-2 од 3.10.2018 година и Одлуката на Надзорниот одбор на Стопанска банка а.д. Битола за свикување седница на Собрание на акционери заведена под НО бр. 02-2022/1/II.1-47 од 30.1.2019 година,

Новости

Повеќе
 
21.01.2019

Bank2GO - Нова мобилна апликација на Стопанска банка а.д. Битола

Стопанска банка а.д. Битола ја пушти во употреба својата нова мобилна апликација Bank2GO која е достапна за сите корисници на Android и iOS.

Соопштенија

Повеќе
 
04.01.2019

Извлечени добитниците од наградната игра ,,STBBT MASTER MANIA''

Почитувани, Извлекувањето на добитниците на награди од наградната ,,STBBT Master Mania’’ беше одржано на ден 04.01.2019 година со почеток од 12.00 часот во просториите на Деловниот Центар на Стопанска банка а.д. Битола во Скопје.

Соопштенија

Повеќе
 
28.12.2018

Стопанска банка а.д. Битола со низа донации во пресрет на Новогодишните празници

Стопанска банка а.д. Битола и оваа година, традиционално во пресрет на Новогодишните празници изврши низа донации во различни институции во градот Битола. Банката во текот на целата година активно спроведуваше голем број на општествено одговорни практики и донации, а водени од помислата дека празниците се за споделување радости и убави моменти Банката одлучи да ја заокружи годината со низа на донации во неколку институции во Битола.

Општествена одговорност

Повеќе
 
28.12.2018

Стопанска банка а.д. Битола ја реотвори целосно ребрендираната експозитура на локација Стара Зграда – Битола

Во еден од најстарите и најубавите примери на архитектурата во Битола – Стара зграда, денес, Стопанска банка а.д. Битола ја реотвори својата целосно ребрендирана експозитура. Стопанска банка а.д. Битола веќе подолго време е дел од Старата зграда која уште во доцниот 19ти век го просведочила постоењето на Отоманската банка, зградата која по Првата светска војна била превземена од француско-српска банка која отворила свои филијали во овој град и по Втората светска војна била седиште на Земјоделската банка.

Соопштенија

Повеќе
 
26.11.2018

Стопанска банка а.д. Битола ќе исплаќа пензија на 30 ноември

Стопанска банка а.д. Битола, во рамките на одбележување на јубилејот - 70 години постоење, овој месец на пензионерите кои пензијата ја примаат преку Банката ќе им овозможи да ја добијат порано - на 30 ноември.

Соопштенија

Повеќе
 
12.11.2018

Стопанска банка а.д. Битола го одбележа Светскиот ден на штедењето

Стопанска банка а.д. Битола и оваа година го одбележа Светскиот ден на штедењето 31 октомври. Со цел поттикнување на добрите навики кои се учат и стекнуваат уште од мали нозе вработените од Стопанска банка а.д. Битола беа во посета на детски градинки во Скопје, Битола, Прилеп, Тетово и Струмица.

Соопштенија

Повеќе
 
05.10.2018

Нова локација и нов, модерен изглед на Стопанска банка а.д. Битола

Во чекор со современите достигнувања во банкарскиот свет Стопанска банка а.д. Битола ги отвори вратите на својот нов Деловен центар во Скопје кој се наоѓа на ул.Скупи 3 а. Деловниот центар во Скопје заедно со Централа на Банката во Битола се двете седишта во кои Стопанска банка а.д. Битола активно работи.

Соопштенија

Повеќе
 
03.09.2018

Акционерско собрание 3.10.2018

Врз основа на член 48 и 49 од Статутот на Стопанска банка а.д. Битола НО бр. 02-12149/1/I-2 од 13.6.2017 година и Одлуката на Надзорниот одбор на Стопанска банка а.д. Битола за свикување седница на годишно Собрание на акционери НО бр. 02-16632/1/II.1-11 од 29.8.2018 година

Новости

Повеќе