Новости

 
08.08.2016

ПРОДОЛЖУВАМЕ..

Продолжуваме... поддржуваме настани и успешни приказни кои во Република Македонија внесуваат европски дух и позитивна енергија.

Општествена одговорност

Повеќе
 
08.08.2016

СТОПАНСКА БАНКА А.Д. БИТОЛА ЕКСЛУЗИВЕН ПОКРОВИТЕЛ НА ПРВИОТ SKOPJE CALLING ФЕСТИВАЛ

Стопанска Банка а.д. Битола во својство на екслузивен покровител го поддржа одржувањето на првиот Skopje Calling фестивал. Во полната арена Филип Втори, на 5 јуни, пред 25- илјадита публика, свој маестрален настап имаа Робин Шулц (Robin Schultz) и Дејвид Гета (David Guetta)

Општествена одговорност

Повеќе
 
08.08.2016

КОРПОРАТИВНА ОБВРЗНИЦА НА СТОПАНСКА БАНКА А.Д. БИТОЛA

Соопштенија

Повеќе
 
08.08.2016

СКОПСКИ МАРАТОН 2016

Од оваа година со задоволство објавуваме дека Стопанска Банка а.д. Битола стана партнер на Скопскиот маратон. Целтта на Банката е преку поддршката на Скопскиот маратон сите заедно да го јакнеме градскиот дух, градската енергија и да ја шириме пораката за здрав живот и општествена хармонија.

Општествена одговорност

Повеќе
 
08.08.2016

СКОПСКИОТ МАРАТОН - ЖЕНСКА ТРКА

Од оваа година со задоволство објавуваме дека и Стопанска Банка а.д. Битола стана еден од поддржувачите на Скопскиот маратон.

Општествена одговорност

Повеќе
 
28.07.2016

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Новости

Повеќе
 
27.07.2016

ИНТЕРВЈУ НА ЧЛЕНОТ НА УПРАВНИОТ ОДБОР НА СТОПАНСКА БАНКА А.Д. БИТОЛА, М-Р НАТАША НЕСТОРОВСКА ЗА „GLOBAL BANKING AND FINANCE"

Угледниот магазин за економски и финансиски анализи, „Global banking and finance” објави интервју на Членот на Управниот Одбор на Стопанска Банка а.д. Битола, м-р Наташа Несторовска.

Новости

Повеќе
 
27.07.2016

ИНТЕРВЈУ НА ЧЛЕНОТ НА УПРАВНИОТ ОДБОР НА СТОПАНСКА БАНКА А.Д. БИТОЛА, М-Р ГОРДАНА БАЛТОВСКА ЗА „GLOBAL BANKING AND FINANCE"

Угледниот магазин за економски и финансиски анализи, „Global banking and finance” објави интервју на Членот на Управниот Одбор на Стопанска Банка а.д. Битола, м-р Гордана Балтовска.

Новости

Повеќе
 
27.07.2016

OUTSOURCE КОНЦЕПТ ЗА ДЕЛОВНО ПАРТНЕРСТВО СО МАКЕДОНСКИ ТЕЛЕКОМ

Членот на Управниот Одбор на Стопанска Банка а.д. Битола, м-р Наташа Несторовска, ја образлага успешната приказна, за нашето деловно партнерство со Македонски Телеком, во делот на телекомуникациската и информатичка инфраструктура.

Новости

Повеќе
 
27.06.2016

СОБЕРЕТЕ ПРЕД СИТЕ

Каматата за орочениот депозит ја добивате на денот на вложување на вашите средства!

Најбарани производи

Повеќе