Награди

 
12.12.2015

ВЛАДИМИР ЕФТИМОВСКИ ОД СПИСАНИЕТО „GLOBAL BANKING FINANCE“ ГО ДОБИ ПРЕСТИЖНОТО ПРИЗНАНИЕ ЗА НАЈДОБАР ГЛАВЕН ИЗВРШЕН ДИРЕКТОР ВО БАНКАРСКИОТ СЕКТОР ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Владимир Ефтимовски од списанието „Global Banking Finance“ го доби престижното признание за најдобар главен извршен директор во банкарскиот сектор во Република Македонија.

Награди

Повеќе
 
12.12.2015

СТОПАНСКА БАНКА А.Д БИТОЛА СО НАГРАДА ЗА ИЗВОНРЕДНОСТ ВО ИЗВРШУВАЊЕТО НА МЕЃУНАРОДНИТЕ ПЛАЌАЊА

KBC Bank NV и додели признание на Стопанска банка ад Битола за постигантиот висок процент на извонредност во извршувањето на плаќањата кон странство за 2014г. – Euro STP Excellence Award.

Награди

Повеќе