„НАШИОТ ПРИСТАП ЌЕ ЈА ДИФЕРЕНЕЦИРА СТОПАНСКА БАНКА а.д. БИТОЛА КАКО НАЈИНОВАТИВНА, МОДЕРНА И ЕФИКАСНА БАНКА ВО БАНКАРСКИОТ СЕКТОР ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА „ М-р Владимир Ефтимоски, Претседател на УО на СТББТ

Претседателот на Управниот Одбор на Стопанска Банка а.д Битола, м-р Ефтимоски, од страна на меѓународниот финансиски магазин “The Business Worldwide” и оваа година доби две престижни награди: •„Најдобар главен извршен менаџер за развојна стратегија во банкарскиот сектор во Македонија за 2017„, •„Главен извршен менаџер во банкарскиот сектор за Југоисточна Европа за 2017„

Прочитај повеќе

СТОПАНСКА БАНКА А.Д. БИТОЛА Е ИЗБРАНА ЗА НАЈДОБРА RETAIL БАНКА ЗА 2015 ГОДИНА ВО МАКЕДОНИЈА

Светски познатиот финансиски магазин „Global Banking Finance“ на Стопанска банка а.д. Битола ја додели престижната награда за најдобра retail банка во Република Македонија за 2015 година

Прочитај повеќе

ВЛАДИМИР ЕФТИМОВСКИ ОД СПИСАНИЕТО „GLOBAL BANKING FINANCE“ ГО ДОБИ ПРЕСТИЖНОТО ПРИЗНАНИЕ ЗА НАЈДОБАР ГЛАВЕН ИЗВРШЕН ДИРЕКТОР ВО БАНКАРСКИОТ СЕКТОР ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Владимир Ефтимовски од списанието „Global Banking Finance“ го доби престижното признание за најдобар главен извршен директор во банкарскиот сектор во Република Македонија.

Прочитај повеќе

СТОПАНСКА БАНКА А.Д БИТОЛА СО НАГРАДА ЗА ИЗВОНРЕДНОСТ ВО ИЗВРШУВАЊЕТО НА МЕЃУНАРОДНИТЕ ПЛАЌАЊА

KBC Bank NV и додели признание на Стопанска банка ад Битола за постигантиот висок процент на извонредност во извршувањето на плаќањата кон странство за 2014г. – Euro STP Excellence Award.

Прочитај повеќе