MobiPay një mënyrë krejtësisht e re e pagesës pa para në dorë, mundësuar nga celulari, drejtpërdrejtë nga karta Juaj e pagesës.

Moby Pay kartat janë lidhura me kartën ekzistuese të klientit në Bankë. Klienti mund t’i përdorë mjetet e veta të në dispozicion me kartën ekzistuese të pagesës dhe me ndihmën e celularit.

Nëpërmjet MobiPay telefoni Juaj bëhet portofol virtual, ndërsa Ju fitoni gjithçka që Ju duhet në pajisjen që gjithmonë e keni me vete. Mbani celular dhe kini gjithçka me vete!
Shpejtë, sigurt dhe me mençuri!