e-banking

Курсна листа
Одберете датум:
: 23.04.2018
  • Шифра Валута Единица
    НБРМ Куповен за девизи Продажен за девизи Куповен менувачко работење Продажен менувачко работење
целосна листа

Новости

13.04.2018

Членовите на Управниот Одбор на Стопанска банка а.д. Битола присуствуваа на Свечената академија по повод Меѓународниот ден на Ромитеповеќе

04.04.2018

Интервју на членовите на Управниот Одбор на Стопанска банка а.д. Битола м-р Гордана Балтовска и д-р Наташа Несторовска за магазинот Капиталповеќе

23.03.2018

Акционерско собрание 25.4.2018повеќе

22.03.2018

Стопанска банка а.д. Битола официјален партнер и спонзор на најголемиот спортски настан - Скопски Маратон 2018повеќе

20.12.2017

Стопанска банка а.д Битола со нови престижни награди и меѓународни признанија од реномираниот магазин ,,Global Banking & Finance’’повеќе

10.11.2017

Донација на медицинска опремаповеќе

07.11.2017

Eвропската недела на мали и средни претпријатија 2017повеќе

31.10.2017

Месец на сајбер безбедностповеќе

03.10.2017

СТОПАНСКА БАНКА А.Д БИТОЛА СО СИЛНА ПОДДРШКА ЗА РАЗВОЈОТ НА СОЦИЈАЛНОТО ПРЕТПРИЕМНИШТВО ВО ЗЕМЈАВАповеќе

 

Кредитен

Штедење

Полето е задолжително!
Полето е задолжително!

Најбарани производи